Kartica je namenjena za uporabo v satelitskih  HD sprejemnikih ( DVB-S2).

Na voljo sta vam  2 HD programa HUSTLER HD in REDLIGHT HD ( programi z erotično vsebino 24h/7).

Najboljša kvaliteta za najboljšo ceno! Veljavnost kartice je 12 mesecev od prve vstavitve v sprejemnik in prvemu prejemu signala na programu!

Za delovanje in pravilno aktivacijo kartice potrebujete sprejemnik kot je npr: EDISION Progressiv HDc nano+, NANO + LED, PICCOLLO, PICCOLLINO LED, PICCOLLINO 3in1 LED, PICCOLLO 3in1, OS MINI, OS MINI+, OS MEGA, VIP1, 2,3, Argus mini 2in1 in podobni!

Frekvence za sprejem programov : HUSTLER HD, REDLIGHT HD

SATELIT: Hotbird 9 @ 13 E, VIACCESS, 12 mesecev Frekvenca:  11.662 V,  DVB-S2, simbolna hitrost: 27.500, FEC:3/4, za delovanje kartice potrebujete HD SPREJEMNIK ( DVB-S2)!!!

Ta kartica uporablja CONAX sistem kodiranja in jo lahko uporabljate samo v za to namenjenih sprejemnik ali modulih.

Datum aktivacije se zabeleži na kartici pri prvi vstavitvi kartice v modul CONAX, na katerem koli od naštetih programov! Kartico vstavite v sprejemniki tako kot je zabeleženo v navodilih sprejemnika oz. modulih (pri vgrajenih modulih oz. čitalnikih je lahko čip tudi spodaj). Če imate kakršne koli težave se obrnite na naš e-mail:info@edision.si. NAVODILO: Ta izdelek je namenjen plačljivim programom, naročnina se plača v enkratnem znesku, veljavnost kartice je 2 mesecev od prvega dneva vstavitve kartice v modul/sprejmnik CONAX. UPORABA! Odgovornosti za izpad, spremembe nastavitev ali  parametrov, prenehanja oddajanja programov  Duna Špenko d.o.o. ne prevzema. Oseba katera kupuje kartico mora biti starejša od 18 let, v nasportnem primeru, nakup ni možen.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

REDLIGHT HD, HUSTLER HD 12 MESECEV!

  • Šifra: RLHU12MCX
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 30.90€

  • Brez DDV: 25.33€