O nas

Poslanstvo 

Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami pri projektiranju in montažah 
zemeljskih in satelitskih anten. Svoje cilje uresničujemo s kreativnimi zaposlenimi, ki s svojim znanjem, izkušnjami, neprestanim napredovanjem in izobraževanjem uresničujejo cilje in pospešujejo napredek podjetja. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 v Selu pri Vodicah 37, z montažami zemeljskih in satelitskih anten pa smo se začeli profesionalno ukvarjati leta 1999.

Leta 2005 je podjetje Duna Špenko d.n.o. postalo eksluzivni distributer v Sloveniji nemške blagovne znamke EDISION, ki je zelo uspešno pri proizvodnji in prodaji digitalnih sprejemnikov (SET-TOP-BOX), nizkošumnih konverterjev (LNB), anten skratka celotni program satelitskih kot tudi zemeljskih produktov.
Duna Špenko d.n.o.,  kot distrubuter išče vedno nove prodajne metode in poti in je pri tem zelo uspešen, na kar kaže tudi rast prometa EDISION produktov oz. njihovo povpraševanje.

Eno poglavitnih vodil je poslovanje v zadovoljstvo uporabnikov digitalnih satelitskih produktov EDISION.

Z znanjem, predanostjo in uporabo najnovejše tehnologije omogočamo visoko kvalitetne izdelke in storitve. Zadovoljstvo naših strank skušamo doseči s stalnim uresničevanjem njihovih zahtev, potreb po boljših in bolj kvalitetnih programih, boljši kvaliteti slike, zvoka, dizajna in predvsem izdelka kot celote. S tem omogočimo celovito ponudbo današnje modernizacije oz. hitrorestočega trga na področju (predvsem) računalništva in elektronike. Kajti delovanje današnjih sprejemnikov je predvsem odvisno od programske opreme posameznega proizvajalca oz. sprejemnika!

V bližnji prihodnosti se nam obeta novost pri programiranju sprejemnikov EDISION in sicer bo možno sprejemnik nadgraditi kar doma iz naslonjača. Popolnoma enostavno hitro in predvsem z nižjimi stroški, saj prodajalcu ali monterju ne bo potrebno fizično obiskati stranke!

Leta 2011 se je družba z neomejeno odgovornostjo preoblikovala v družbo z omejeno odgovornostjo.

Vizija 

V podjetju Duna Špenko d.o.o. želimo slediti vsakodnevnim spremembam ter našim strankam nuditi kvaliteto za nizko ceno. Naš cilj je našim strankam v bližnji prihodnosti ponuditi vrhunski produkt. Predvsem se proizvodnja izdelkov počasi že nagiba k visoko ločljivim sprejemnikom 4K. 


Splošni podatki

SEDEŽ PODJETJA:
Duna Špenko d.o.o., 
Valburga 050
SI-1216 SMLEDNIK 
Slovenija